CircVol – Suurivolyymisten sivuvirtojen ja maamassojen hyödyntäminen kaupungeissa

26.08.2021

Aloitimme projektityöskentelyn toinen syyskuuta 2020 ja toimeksiantonamme oli selvittää, mitä Turun ammattikorkeakoulu tekee Naantalin asuntomessualueella CircVol-hankkeen puitteissa. Projektin alussa aihe tuntui kaikista melko haastavalta ja oli otettava runsaasti aikaa aiheen tutkimiseen, mutta liikkeelle päästyämme projekti alkoi rullaamaan hyvin omalla painollaan.

Ensimmäisillä kerroilla tutustuimme toisiimme ja toimeksiannon saatuamme aiheeseen. Aluksi käytimme todella paljon aikaa itse aiheeseen tutustumiseen, koska se ei suoranaisesti liittynyt kenenkään omaan alaan. Järjestimme vierailuja kemian – ja rakennustekniikan laboratorioihin sekä haastattelun CircVol-hankkeen Turun alueen projektikoordinaattorien Reeta Huhtisen ja Julius Mannisen kanssa. Näiden vierailujen ja haastattelun pohjalta saimme todella paljon materiaalia projektiin, mikä helpotti paljon työskentelyä. Tiedon hankkimisen jälkeen suunnittelimme aikataulun palautettaville tehtäville, kuten posterille, artikkelille ja esitysvideolle.

Alusta asti projektiryhmämme on toiminut hyvin yhteen ja kaikilla on ollut mukavaa projektin parissa työskennellessä. Jokainen pääsi tekemään projektin parissa jotakin konkreettista, vaikka tehtävien jakaminen onkin ollut hieman haastavaa projektiryhmän suuruuden vuoksi. Projektin monialaisuuden kautta olemme oppineet yhteistyön merkityksen. Jokainen toi oman panoksensa projektiin ja lopputulokseen olemme enemmän kuin tyytyväisiä.

Kiittäen projektipaja 14! J

 

Esittelyvideomme: https://www.youtube.com/watch?v=OflTeMmIJxE&feature=youtu.be